Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704358297 / +36704358297

Hello.El ne higgyétek,hogy MBH-tól keresnek! Ma délután engem is felhívtak,Mohácsi Enikőként mutatkozott be a nő, adategyeztetés címén keresett.Mivel nekem amúgyis hosszú és bonyolult nevem van,már első körben bukta volt,de az hogy tanyán is lakom, végképp kiakasztotta,az hogy lényeges adatokat csaljon ki,már nem jutottunk el odáig.(Nem adtam volna ki amúgysem).Azt mondta a rendszerben nem jól van a címem megadva,úgyhogy bontja a vonalat és menjek a helyi MBH kirendeltségbe,ott adategyeztessek. Bementem a helyi MBH-ba és ott mondták,hogy ez csalás,sokan voltak bent már náluk ezzel és ők is ugyanevvel a sztorival!!!Úgyhogy CSALÓK!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.