Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989026 / +3619989026

Ismerősöm küldött egy weboldalt, ahol arról írnak, hogy milyen fantasztikus vérnyomás csökkentő gyógyszerről hallgatnak az orvosok. Egy videót 15 perc után töröltek is de 30 millióan megnézték. Zacher Gáborral hírdetik egyébként. Tiszta kamu szaga volt az egésznek. A gyógyszer nevét nem írom le, de 9990Ft -ért kapható 10 napra elég. Egy hölgyike felhívott amint megadtam egy kamu nevet és a tel.számom. Mindent is elmondott, kb. ez milyen csodagyógyszer a teljes kúrához ennyi meg ennyi dobozzal kellene megvennem jó pénzért természetesen. Tényleg csak kíváncsi voltam, hogy beigazolódik-e a gyanum, hogy átverés az egész, igen az. Mondom a hölgynek, hogy gondolkoznék még e remek ajánlaton aztán majd vissza hívom, erre ő, de hát min kell gondolkozni, ez egy nagyszerű ajánlat. Persze nekik. Azt mondta, majd ő hív vissza. Érdekes módon a számot én nem tudtam vissza hívni. Hozzáteszem a telefonom egyből úgy jelezte ki a számot, hogy POTENCIÁLIS CSALÁS!!!! Az, hogy emberek életével játszanak, akik esetleg megveszik és beszedik az nem gond, csak dőljön a pénz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.