Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649959 / +36309649959

2023.07.28-án 14:20-kor felhívták a férjemet erről a számról. 1 perc 36 mp. volt a beszélgetés ideje. Az OTP-től jelentkeztek be, mondták, rögzítik a beszélgetést. (hivatalosnak próbáltak tűnni). Közölték, hogy 70.000 Ft túlfizetése van a férjemnek. Ő nyugdíjas, bankszámlával nem rendelkezik. Amikor erre rákérdeztek, és férjem közölte, hogy nincs bankszámlája, köszönés nélkül letette a nő a telefont. A telefonszámot tiltottuk. De felmerül a kérdés, honnan tudták meg a férjem telefonszámát? Kivált, hogy nem egy nagy telefonáló?! Ez adatvédelmi aggályokat is felvet. Szerintünk csaló volt, manapság sokan visszaélnek az OTP és mások nevével. A férjem próbált a telefonálóból kihúzni közelebbi adatokat, mert ugye telefonon keresztül bárki lehet bárki, de a nő elzárkózott. Ez is megerősített minket abban, hogy csalóval állt szemben.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.