Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612091156 / +3612091156

Ugyanilyen hívást kaptam az imént én is. Eleve gyanús volt az ember hangja, kezdetben hihetőnek tűnt, keresztkérdéseimre és arra, hogy "banktisztviselő nem beszél így" azt mondta, hogy lekapcsolta a hívásrögzítést... Itt már vége volt, teljesen leleplezte magát ezzel. Valóban nem kért érzékeny adatokat, azt is mondta, hogy a Központi Bank munkatársa, mondtam neki, hogy nincs is ilyen, akkor kezdte elveszteni a türelmét (Mondta az OTP központ címét, Csányi Sándor is itt dolgozik stb.) Ekkor már csak nevettem rajta, ami érezhetően idegesítette. Felajánlotta, hogy kapcsoljam össze a rendőrséggel, mondtam, hogy jelentse fel magát egyedül. Már-már trágárságba hajlott, de megpróbálta kiszedni belőlem, hogy melyik banknál van számlám, úgymond átirányít ahhoz az ügyintézőhöz, erre mondtam neki, hogy minden bankba van számlám, mikor belátta, hogy nem vettem be, káromkodott egyet és letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.