Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704444822 / +36704444822

Az első hozzászóló egy beépített ember! Az eleje stimmel, miért hívott fel, viszont arra megy ki a játék, hogy a számítógépeden te lépj be az internetbankodba, miután egy "chat-programot" letöltöttél, majd a "Fizetési kérelem" menüpontot keresd meg, miközben eltereli a figyelmedet és a chat programmal vezérli is a gépedet, majd leveszi a pénzedet, ha nem vagy figyelmes. Én elküldtem, mivel észrevettem, hogy mozgatja az egeremet. Rögtön a kilépés gombra kattintottam, amint ez történt. És még ő adott a megsértődésének hangot, hogy a xxx Ft-omat sajnálom az ő 1 milliója ellenében? Tehát beismerte, hogy látta az egyenlegemet. Csaló!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.