Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305386785 / +36305386785

06 30 538-6785 Ezek csalók!!!! DPD közleménye: Adathalász levelek és SMS-ek Kedves Ügyfeleink! Szeretnénk felhívni figyelmüket az adathalász e-mailek és SMS-ek folyamatos jelenlétére, és azok veszélyeire. A képen látható ilyen és ehhez hasonló hibás adathalász üzeneteket nem a DPD Hungary Kft. küldi, azok valószínűleg kártékony vírusokat tartalmaznak, ezért kérjük, ne kattintsanak a levélben/üzenetben megjelölt linkre és ne adjanak meg semmilyen adatot. Az alábbi pontokat érdemes ellenőrizni a biztonság érdekében: Bankkártya adatokat a DPD soha nem kér! Gondolja át, rendelt-e olyan csomagot mostanság, amelyet várhatóan a DPD fog kiszállítani? Kizárólag ...@dpd.hu-s, illetve ...@dpdgroup.com-os végződésű e-mail címről levelezünk ügyfeleinkkel! Ellenőrizze, hogy a levél kinézete professzionális-e (érvényben lévő céges logó használata, helyesírás) A szolgáltatásaink nyújtásáért a DPD nem kéri e-mailben a címzettől semmilyen díj megfizetését! Kétség esetén kérjük keresse Ügyfélszolgálatunkat. A DPD kizárólag az alábbi telefonszámról küld SMS értesítőket: +36-70/717-7702 Üdvözlettel: DPD Hungary

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.