Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989022 / +3619989022

Ma pontosan 10 alkalommal hívtak BP-i számról. Szerencsére ebből 9 már blokkolva van csak a telefon jelezte, hogy kerestek. A 10. szám kicsengett, de kinyomtam. Erre felhívás egy 30 számról amit felvettem. Megkérdeztem az előbb is Ő hívott. Igennel válaszólt és még neki állt feljebb, hogy miért nem vettem fe? Azt mondta, hogy megrendeltem 36 ezer forintért látásjavító tablettákat. Nem elég, hogy örökösen zaklatnak, még bolondnak is néznek. Táncsak tudom, hogy nem rendeltem semmit. Igencsak régen közel egy éve rendeltem Omega 3-at azóta semmit. Felháborító ez a pofátlan tolakodás. Tegnap is 8 hívásom volt. Mind blokkolt, így nem hallottam csak utólag láttam. KB. 45-50 számot tettem feketelistára. Remélem már egyszer elfogynak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.