Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649959 / +36309649959

A telefonszám mögött csalók állnak minden bizonnyal. Először a 30 4886333 szamról allítólagos OTP ügyintéző hívott. Annyit mondott, hogy rögzítik a beszelgetést a babki szabályoknak megfelelően. Majd azt mondta, Szabó Zsolt részére 3 db 70000 Ftos utalast lát. Közöltem, nem utaltam, es nem ismerek ilyen személyt, nincs OTPnel számlám. Megkérdezte, hol vezetem, és akkor kapcsolja annak a banknak ügyintézőjét. Mondtam, hogy neki tudnia kell, ha állítólag gyanús utalás volt. Azt mondta csak egy utalást lát. Végül mondtam egy bankot, és rövid idő múlva megszakítottam a beszélgetést. Kb 1,5 perc múlva a 309649959 számról hívott egy másik nem túl művelt női hang a 70ezres utalásokra hivatkozva. Mivel ismeretlen szám volt nem névvel vettem fel. Rákérdeztem, hogy kit keresnek? Az apám .... mondta obszcénul a nemiszervre utalva. Mindkét hívás ma, azaz aug. 7én reggel 9 óra előtt pár perccel történt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.