Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Tegnap előtt jelentkeztem a Személyes fejlődési kurzus akadémia oldalán! Tegnap felhívtak egy 061 5566482-es számról! Egy nagyon kellemes hangú úriember felvilágosított, hogy miről is szól ez az egész! Aztán elmesélte, hogy ő New Yorkban él és hogy ő amúgy német tanár is! Akkor lett gyanús, mikor mondta, hogy a Damjanich utcában van a központ és mivel én két utcára lakom, mondtam neki, hogy elmegyek átveszem személyesen ezt a csomagot! Mire mondta, hogy áá az nem jó,mert majd olaszországból küldik! Aztán a második gyanús elem az volt, amikor mondta, hogy az első nyelvvizsga teljesen ingyenes majd csak a másodikért kell fizetni! Miután leegyeztettük az emailt, kaptam egy tök jelentéktelen szöveget, hogy jogosult vagyok a 80%-os támogatásra! Valahogy egy ügyfélszolgálattól az ember nem ezt várná! És arra gondoltam, hogy utána nézek ennek az akadémiának és erre belebotlottam ebbe az oldalba! Én nem fogom a csomagot átvenni! De megy egy feljelentés!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.