Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619989790 / +3619989790

Én hívtam is ezt a számot, de csak zenél. A CryptoVouchers csapata név alatt érkezett emailben említettek ajánlatott. Az emailekben a emellett a telefonszám mellett aláíróként Mayer Kata neve szerepel, ami valószínűleg kamu név. Az átverő oldalon kamuvélemények, kamu ajánlások, kapu emberekkel, és közben még mindig jövögetnek a kamu reklámjaik, hogy még több embert át tudjanak verni. Logisztkai cégeken keresztűl (lengyel, magyar) keresztül kerül a semmitmondó küldemény a cimzethez, miután az fizetett. (én július végén fizettem) Bár lehet, hogy a lengyel cím is kamu, mert külön papírra nyomtatva volt a borítékban. Tökéletes átverés telefonszáma, ne ugorjon be nekik senki.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.