Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649431 / +36309649431

Két nappal ezelőtt én is kaptam egy erről a számról hívás az OTP nevében. Azt mondták, hogy befejezetlen tranzakciót kell egyeztetni. Mondtam nekem nincs, erre azt felelték, hogy akkor illetéktelen hozzáfért a számlámhoz. Azt javasolta hivatalból lezárja a tranzakciót, de én is legyek óvatos és segít telepíteni egy virusírtót. Nos itt lett gyanús, amikor lekezdte diktálni mit tegyek, hova lépjek (hiába mondtam van informatikusom), és mit diktálja be neki. Ez lett volna a virusírtó azonosítója. Na azt már nem! és letettem a telefont, még kétszer hívott másik számról is 36 30 9649907. Nem vettem fel!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.