Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Végigolvastam a kommenteket. Üzletszerűen elkövetett csalás áldozatai lettünk. MIvel nem látom kit hol károsítottak meg a javaslatom a következő: elegendő egy e-mail a lakóhely szerint illetékes rendőrkapitányságra. Ha ezt többen megtesszük, akkor üzletszerűen elkövetett csalás miatt egyesíteni fogják az önállóan elkövetett csalás szabálysértéseket. Aki mást tévedésbe ejt, tart... Mivel 50eFt alatti az összeg mindenkinek csalás szabálysértésként fog elindulni, végül egyesíteni fogják. Egy biztos, hogy én holnap csalás szabálysértés elkövetése miatt feljelentést fogok tenni a helyi rendőrkapitányságon. Csak biztatni tudok erre mindenkit.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.