Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615999240 / +3615999240

Tegnap hívott egy nő erről a számról. Tudtam, hogy csaló, a kérdéseiből. Belementem az idióta játékába és szívattam: 1. Egy autószervizeléssel kapcsolatos kérdéssorozatot tenne fel, a számomat egy véletlen-generátor adta ki, és mindent rögzítenek. Kérdés: semmilyen bemutatkozás? Semmilyen GDPR hivatkozás a hangrögzítés elérhetőségére és hivatkozására? 2. Van-e autóm? - igen van 3. Ki intézi a szervizelési dolgait? - én 4. Mi az irányítószámom? (ezek tényleg hülyének néznek, ezért bemondtam egy kis falu irányítószámát) 5. Mennyi idős vagyok (előtte kérdezte azt is, hogy csajszi, vagy csávó vagyok-e, de a hangomból lejött a nagyokosnak): hozzáadtam egy huszast: 60 éves. 6. Jaaaaaj, sajnos nem tudok továbbkérdezni, mert ez a referenciacsoport már betelt. Csá banyek! Aham, meg nekem van befonva a szemöldököm. Gondolom egy kis falusi 60 éves vénember tuti egy f*stos 30 éves topronggyal jár, így nem érdemes körülszaglászni, mert nincs mit tőle ellopatni. Javaslom: ezt a számot tegyétek tiltólistára - én megtettem. Rendőrség, és a telefontársaságok is léphetnének valamit!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.