Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617733581 / +3617733581

Hívtak a számról, pont nem tudtam felvenni. Visszahívtam és az automata mondta be, hogy a "Callcenterünk ezen a számon nem tud hívást fogadni. Köszönjük hívását." és bontott a vonalat. Ahogy fentebb írták többen egy közvéleménykutató cég száma, akinek olyan a telefonos rendszere, hogy habár a bizalom érdekében (hiszen egyre kevesebb ember vesz fel rejtett számról érkező hívást) elküldi a hívó fél telefonszámát, viszont a rendszer úgy van beállítva, hogy ne lehessen visszahívni. Ami szintén érthető, hiszen ha beesik a sok visszahívás azt sem tudják kezelni... Az hogy miről szól a közvéleménykutatás témája és tartalma meg már más kérdés. Aki nem akar rá válaszolni, nem kötelező, egyszerűen elköszönhet és kész. Azt azért érdemes figyelembe venni, hogy a callcenteres emberek is a megélhetésükért dolgoznak és munkát végeznek. Ne rájuk haragudjatok, sokszor nincs más munkalehetőségük és kényszerből vállalnak ilyen lelkileg nehéz munkát... Neked is jobb, ha udvarias maradsz vele. Boldogságos napot mindenkinek! :-)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.