Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0690985216 / +3690985216

Igen a megválaszoltam a kérdéseket. A születési dátumot adtam meg csak, de mást nem. Felhívott, de gyorsan kiléptem, nem vettem fel a kagylót!!! Ma vagy holnap halok meg szerinte, úgy tűnik. Jó hogy nem vettem fel? Telonon nem tartok semmilyen adatotés a neten sem. Remélem nem lesz baj. Az egyik ügyfele írta az mentette meg életét, nem szállt fel a relgépre a jós megkérte. De vajon ez biztos jó, hisz a Jóisten szeret minket. A halál sem feltétlen rossz, ott kezdődik az örök élet. Nem dőlök be egy jósnak. Kérdezte mi érdekel, én a pénzt ixeltem. Biztos kérte volna a banki adataim is aki egy fogorvos nevét viseli. A neten láttam, fogorvos is van ilyen nevű.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.