Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06706471070 / +36706471070

TISZTELT REKLAMÁLÓK! ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK FOLYAMATOSAN ELÉRHETŐ MUNKANAPOKON 8:00-16:00 KÖZÖTT EZEN A SZÁMON: 0620-246-4519 – Ez a szám minden kiküldött anyagon is szerepel. Valótlan állítás, hogy nem vagyunk elérhetőek. – Az általunk kiküldött dokumentumok egyike sem tölthető le a netről. Minden ügyfelünkkel folyamatos kapcsolatban állunk. Az alábbi panaszosok egyike sem adta meg a nevét, hogy kivizsgálhassuk ügyüket. A Fő utcai cím valóban a postáé, hiszen oda kérjük minden ügyféltől a küldeményeiket és a végrehajtási anyagaikat évek óta. Nyomozás nem folyik ellenünk, hiszen nincs rá ok. – Nem a kapott dokumentumcsomag a szolgáltatásunk, hanem a hozzá tartozó összes tanácsadás. Családbarát Jogsegély Iroda

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.