Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Most kerestem rá a jobb jövő programra,és itt kötöttem ki.Csalódott vagyok, mert bár kételkedtem, mégis majdnem bedőltem. A FACEN dobott fel egy hirdetést,arra regisztráltam,így hívtak fel.Egy kellemes ffi hang tájékoztatott,hogy néhány perces beszélgetésünk után döntik el,bekerülök e a programba.Kérdezte miért szeretnék tanulni,miva célom? Mesélt a csomagokról. Illetve hogy a 80%-os támogatásnak köszönhetően 22ezer Ft lesz a tanfolyam,amit majd csak a beregisztrálást követően kell kifizetni. Kérdeztem ki finanszírozza, állani támogatás-e? Azt mondta az Unió és a lengyelek. Rá is kérdeztem,hogy a lengyeleknek mi haszna ebből? Még nem jött meg a csomag de venni fogom a fáradságot,és feljelentést teszek. Egyszerűen agyrém,hogy már mindenhol csalók csalók hátán! Agyrém Engem a 0615507907 ről hívtak

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.