Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

A facebookon felugró hirdetés az én korosztályimnak ígert 80%- os EU- s támogatású nyelvtanfolyamot, jeleztem az érdeklődésem, majd a 06-1-556-6482- es telefonszámról kerestek tegnap. Mivel bizonytalankodtam, hiszen több ponton is gyanúsnak találtam ezt az egészet, ma ismét próbált a hölgy rábeszélni hogy fizessek be 22.000Ft- ot, beszélt a DTMO tarsaságról és a Jobb jövő projektről. Miután elmondtam a kétségeimet, hogy én szeretném leellenőrizni a cégüket és a tevékenységüket a neten, valamint elolvasni a véleményeket, azzal próbált győzködni, hogy ha megrendelem a szolgaltatásukat majd az általuk küldött ÁFÁ- s számlán láthatom a cégük pontos nevét és az adószámát is. Ez nevettségesnek találtam, ekkor már tudtam, hogy ez csalás és amit most itt olvasok ebben csak megerősített. Köszönöm.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.