Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649684 / +36309649684

OTPBank nevében adathalász telefonhívás érkezett 2023. 08. 24.-én erről a számról. Engem egy férfi hívott. Mivel a napokban folyamatosan kapok különböző számokról adathalász hívást, már a telefon felvételénél nem mondom be a nevemet sem, mert utána azt mondták, hogy Üdvözlöm én ... vagyok a (OTPBank, MVM, Vodafone) ügyintézője XY-t (és visszamondta a nevemet, amit a telefon felvételekor én mondtam meg) keresem. A hívás után egy órával egy nyugdíjpénztári ügyintéző akart nekem eladni, közben megszerezni a személyes adataimat. Vélhetőleg összefügg a két eset. Később már a megszerzett személyes adataimat felhasználva hívtak volna a bank nevében.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.