Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Engem is hívtak ma +3615566482 ezen a számon, 80 % os támogatással nyelvi csomagot ajánlották, 22.0000 Ft ért,gyből 2 nyelvet mert nem tudtam dönteni, ezen a ponton már visszakérdeztem ,hogy ez nem árverés? Válasz; ezt hogy értem?megkapom a csomagot és azonnal elkezdhetem a tanulást.Jött egy email a következő szöveggel: Üdvözöljük! Örömmel értesítünk arról, hogy az idegen nyelvtanulási támogatás jóváhagyásra került. A nyelvtanulási program árának 80%-át a „Jobb jövő” program fogja fedezni. A következő napokban kapni fogsz egy csomagot tőlünk, ami tartalmazza a különleges nyelvi platformhoz szükséges hozzáférési kódot. A fiók létrehozása és a szolgáltatás használata nagyon egyszerű – perceken belül sokkal nagyobb lesz a tudásod. Köszönjük, hogy belénk helyezted bizalmad. Bölcs döntés, hogy egyre több tudásra próbálsz szert tenni. Jó egészséget kívánunk, Ügyfélszolgálat Feladó: kapcsolat@szemelyes-fejlodesi-kurzus-akademia.com Írt már teljesen egyértelmű volt számomra, hogy átvágás mert nem ilyen formája van egy üzleti levelezésnek, nagyon amatőrök. Visszaírtam, hogy ne küldjenek semmit mert feljelentést teszek.Nagyon vigyázzatok és akit már megkárosítottak tegyen feljelentést, mert nem lehet tudni hány embert tudnak még így átejteni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.