Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0678998098 / +3678998098

Tegnapi nap erről számról több nem fogadott hívásom volt 06-78-998-098 (Kiskőrös). A mai nap a 36-1-881-2651 (B.pest) volt hívásom, igaz alkalmatlan volt az időpont, de felvetem azzal, hogy ha fontos, hívjon később. Név szerint keresett, mondtam, hogy bemutatkozva vettem fel a telefont, válasza: mikor mutatkoztam be?. Na nekem ennyi elég is volt én ilyen szemét társasággal nem tárgyalok, kinyomtam. De abban a pillanatban visszahívott,-kinyomtam... Viszont azonnal hívott a Kiskőrösi számról, tehát egy banda! Mind addig ment felváltva a hívás amíg le nem tiltottam mind kettőt.Szemét rámenős banda.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.