Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555486 / +36305555486

Az én üzeneteim között feltünt, hogy ahogy már itt feljebb/lejjebb elhangzott, valós üzenetek és nyílvánvalóan csaló-adathalász üzenetek keverednek erröl a számról érkezve. Miután szolgáltatót nem lehetett kigooglizni ehhez a számhoz, felhívtam a Magyar T-com-ot (30)-as szám hátha az ö szolgáltatásuk, hogy akkor csináljanak már rendet illetve szürjék ki a csalókat. Elmondták, hogy nem az ö számuk ÉS a lényeg most jön: *** A mai technikai állás mellet bárki be tud állítani bármilyen telefon számot, mintha arról küldené, illetve telefonálna. Még egy létezö valós másik ügyfél számát is tudja használni. *** Én ezek után nem tiltottam le a számot, hogy ha pl. az igazi partnerem küld sms-t, akkor megkapjam, DE SEMMILYEN LINKET ne nyíssatok meg benne, az üzenetek valódiságát meg magatok döntsétek el. A csaló (csomagja érkezett, visszaküldjük hacsak ...) törlöm íziben ...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.