Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305936876 / +36305936876

"Hello, csomagja cime es hianyos, es a csomagot nem lehet kezbesiteni..... stb" SMS-ben érkezett ez az üzenet. Meg sem nyitottam, mivel a telóm azonnal a SPAM-ba tette. Különben sem vártam csomagot. Az eset érdekessége, hogy 2 nappal előtte egy francia számról kaptam sms-t " +33785795529 számról a MAGYAR Posta" nevében, hogy a csomagom küldésre vár, erősítsem meg az adataim" Természetesen a telom ezt is SPAMba tette. Nem nyitottam meg egyik értesítést sem. Majd 1777 számról kaptam értesítést, hogy egyenlegem 500 alatt van töltsem fel. Kételkedve megnéztem a fiókom értékét, mely már 0 Ft -t mutatott. ( Egy héttel előtte töltöttem fel Dominó kártyámat) ...hm érdekes???

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.