Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100276 / +3615100276

Egy férfihang hívott, valami kft nevet említett, hogy a DIGI megbízásából akciókat ajánl meg efféléket. Beolvasott egy hosszú szöveget az adatvédelmi törvényre hivatkozva, hozzájárulok-e a hangfelvételhez, stb... Az ügyfél azonosításhoz kérte az anyám nevét, azt megadtam. Majd a születési dátumomat - itt elakadt nálam a tű.... Miért is??? Mert ő így tud engem beazonosítani, hogy tényleg velem beszél. Kérdeztem, hogy én honnan tudjam, kivel beszélek? Az előbb bemutatkozott, mondja... Az egészben az a furcsa, hogy pár hete jártam a DIGI-nél, szerződést módosítottam, hűségidővel. Szóval akkor most mit is akarnak telefonon? Nekem valahogy nem tetszik ez az egész - bár lehet, hogy tévedek. Mindenesetre megszakítottam a beszélgetést.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.