Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Én az 550-7907 számról kaptam hívást. Szokás szerint nagyon körbekérdeztem mindent az infókról. Már az gyanús volt, hogy ugyan minden online működik, a kódot a futár hozza ki, és neki kell kifizetni az összeget. Jeleztem, hogy ez fura, és kértem, küldjenek hivatalos levelet, szerződést előzetesen online. Azt mondták, azt nem tudnak. Kérdeztem, ki a cég, aki ezt szervezi, azt válaszolták, hogy valami FMO Kft. Majd megkérdezték, hogy most rákeresek? Mondtam, hogy igen. Innen kezdve elég gyorsan letettek, bár szerintem az "alkalmazottak" nem tudják, hogy egy fals cégnek dolgoznak. Nyilván nem kértem a továbbiakban az oktatást.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.