Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309649704 / +36309649704

Engem is hivtak ma. Egy fiatal nö (hadarva beszélt) és azt mondta az OTP-töl jelentkezik. Mert a telefonomról többször is indítottak átuatlást csalók , egy bizonyos Varga Zsolt, aki tiltólistán szerepelt. a Nö magát Újházi Rebekának adta ki 54491169-es OTPs kóddal. Miután kemény diónak bizonyultam , a "Biztonsági Csoport"-nak adta át a vonalat. Aki Cookikat akart velem az internet bankomból töröltetni é s valamilyen kódot akart beiratni velem , meg meg akarta tudni mennyi pénz van a számlámon és tartoznek e hozzá befektetések.. mivel tovabbra sem adtam ki infót , letette a kagylót. Hála Istennek látom itt már mások is jelezték hogy csalókról van szó! döbbenet micsoda kifinomult technikával kérdezösködnek. Ugy hallottam hogy a háttérben sokan dolgoznak...Köszönöm a segítséget.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.