Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612091504 / +3612091504

Ugyanaz az OTP bankosnak magát álcázó csaló aki a +36304886355-est is használja. Felhívott, nagyon gyakorlottan nyomta le a "OTPről telefonálok, hívását rögzítjük" dumát, majd mielőtt szólhattam volna azzal folytatta hogy "Nemrég volt 2 tranzakciója is a számláján ami..." Miután közöltem nincs is OTP számlám nem lassult le, azonnal azzal jött hogy "Igen de kedvezményezettje volt ilyen-olyan akárminek" - Mivel már elegem volt az ilyenekből, letettem azonnal blokkoltam. Erre szinte azonnal visszahívott a +3612091504 vezetékesről és nyomdafestéket nem tűrő hangon kezdte el hogy miért tettem le... Hmm nyilván nem dőlnek be elegen neki, ezért dühös. Mindenesetre elég amatőr lehet, ha vezetékesről hív embereket. Remélem a zsaruk figyelik ezt az oldalt és majd lekapcsolják.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.