Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06706558540 / +36706558540

Angol férfi, British English kiejtéssel, magyar mobilszámról hív. Elmondása szerint piackutatást végez,gazdasággal kapcsolatos témáról beszél, közben rákérdez a nevedre, a foglalkozásodra, korodra. Gyorsbeszédű, udvarias, nehéz levakarni.Kifogások kezelésére jól felkészült, nem hagyja, hogy befejezd a beszélgetést, A szándékát illetően nem világos, hogy az általa előadottakkal kapcsolatban ügyfelet, ügynököt keres, vagy a hosszúra nyúlt beszélgetés csak arra jó, hogy a hívott személy tevékenysége vagy a telefonon tárolt adatok , vagy mindkettő megszerzésére törekszik. Hívás esetén rögtön meg kell szakítani a beszélgetést.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.