Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615507907 / +3615507907

Állítólag a "Személyes Fejlődés Kurzus Akadémia" telefonszáma. Először e-mail-en keresnek meg, majd telefonon, de ha hívod őket, akkor egy üzenet fogad: "jelenleg az összes vonalunk foglalt", vissza már nem hívnak. A Facebook oldaluk elég gyatra, 22 ezer forintot (20 %-ot) kérnek egy otthon végezhető, virtuális tanulókártya csomagért, olyan nyelven amit te választasz magadnak. Azt mondják hogy a fent maradó 80%-ot az állam (EU) fizeti. Egy futárral küldik a csomagot, amiben állítólag van egy kód, amivel aktiválhatod magadnak az egészet. Mindebben 3 szint található (alap, közép és felső). Én óvatosan kezelném! Pályázatszámot feltétlenül kérjetek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.