Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100130 / +3615100130

Ma reggel hívtak ezen a számon. MHB bank nevében. Személyes adataimat szerették volna megtudni. Végig hallgattam mit szeretne,kíváncsiságból. Nem tudta megmondani, mi célból hívott,mert ez volt a kérdésem? Válasza az volt adat egyeztetés után elmondja miért hívott. Válaszom az volt, jobb lesz,ha abba hagyjuk ezt a beszélgetést,mielőtt megfelelő lépéseket tennék. Felvilágosítottam,hogy én is Banki szférában dolgozom. Nagyon meglepődött,pár másodpercig nem tudott megszólalni, csak annyit tudott mondani értem,és gyorsan letette a telefont. Felhívtam a telefonszámot amin hívott. Egy szerkesztett,kitalált szövegegyüttes gépi bemondással,amivel azt szerették volna álcázni, illetve hitelessé tenni,hogy valóban a Bankhoz tartoznak. természetesen semmi nem történt az automata elmondott egy sablonos szöveget és kikapcsolt. pl. ha hívjuk a bankot egy automata vezérel el több gomb megnyomásával ha valóban élő beszélgetéshez és a valós banki munkatárshoz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.