Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615999240 / +3615999240

Udvarias volt, azt mondta, hogy a Gallup intézet részére végez közvélemény kutatást. Minthogy nem értem rá, ezért holnapra időpontot egyeztettünk. Azóta kicsit utánaolvastam, egyrészt megtudtam, hogy a magyar Gallup Intézet kb. 10 éve megszűnt. Mondjuk ettől elvileg a nemzezközi Gallup Intézet még alkalmazhatna magyar kérdezőbiztosokat. Másrészt rábukkantam a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság alábbi lapjára: https://nmhh.hu/cikk/226992/Kozvelemenykutatasi_hivoszamok Eszerint a közvélemény-kutatóknak a törvény szerint 30 nappal előre meg kell adniuk a hívószámukat az NMHH részére, és itt a legújabb hívószám lista is megtekinthető. Nos, ez a szám nincs a listán. Ennek alapján holnap vissza fogom utasítani a hívót.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.