Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000775 / +36209000775

SMS érkezett erről a telefonszámról, az sms így kezdődik az elölnézeti értesítésben: || Kedves ^gyfel~nk! kis seg ts g... Ennek fényében meg sem nyitottam az üzenetet, hisz ha a mobil szolgáltató nem tud egy automatikus üzenetet küldeni magyar karakterekkel, akkor ott komoly gond van. Ennél biztonságosabbnak tűnő leveleket/sms-eket sem nyitok meg mivel kártékony kódokat is tartalmazhatnak és az adataink elvesztésével járhatnak, főleg telefonon! Az üzenetben az ü betűt ráadásul 2 fajta karakterrel is helyettesítette a rendszer ami rendkívül furcsa, a í és é betűket meg sem jelenítette az üzenet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.