Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06306240487 / +36306240487

Csalók! OTP bankbiztonságnak adják ki magukat. Nálunk megelőzhette FB Marketplace átverési próbálkozás is, ahol az álvevő GLS-nek tűnő csomagküldési linket küld, amire rákattintva netbankra akar navigálni belépési adatokat kérve, mi itt álltunk le a folyamatnál. De sajnos egyben kémvírus is települ. Ez utóbbival derítik ki a telefonszámot, kártyaszámot vagy amit tudnak. Ha még kell nekik infó a kártyához vagy netbankhoz, akkor 1 - 2 napon belül erről a számról telefonálnak. // Nálunk frankón kártyaletiltás, netbanki törlés kellett ma. Előtte próbálkoztak terheléssel is, amit az igazi OTP bankbiztonság is észlelt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.