Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704003510 / +36704003510

Dezső nevet mondott, köszönni nem tudó, vidéki paraszt bunkó tahó, haszontalan jószág. Felhív, mondván olvasott (!) egy hirdetést, egészségügyi szolgáltatásról, de szerintem olvasni sem tud, mint a legtöbb mAgyar hím... Értelmezni pedig végképp nem tudnak! Megkérdez mindent, TEHÁT NEM OLVASOTT EGY SORT SEM! Aztán megkérdezte, hogy a vulkánba is bemehet? Már azt hittem, hegymászó, avagy barlangász társulatot akart igazából hívni, de amikor visszakérdeztem, rávágta, hogy a p*nciba is bemehet? AGYILAG TOTÁLISAN VEGETATÍVAK, ÉS KÍVÜL IS OCSMÁNYAK A MAGYAR OCSMÁNY HÍMEK!!! Rohadjanak el élve - bár mondjuk már jól haladnak, ahogy kinéznek és amennyire nincs se agyuk, se lelkük, se gerincük...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.