Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612091538 / +3612091538

Csaló. A banki adataimat akarta megszerezni. Azzal a mesével jött, hogy egy kecskeméti IP címről bejelentkezve a bankszámlámra, 240 ezer forintot át akart utalni egy Kovács Zsolt nevű ember. A gyanús átutalást a bank megállította. Ahhoz, hogy kijelentkeztessék az illetéktelen felhasználót a bankszámlámról, egy informatikusnak átadja a telefont, és vele tudom elintézni. Azt kérdezték, hogy mikor indítottam az utolsó tranzakciót, nagyságrendileg mennyi pénz van a számlámon, és van-e más banknál is számlám. Amikor azt firtattam, hogy tulajdonképpen azt sem tudom, hogy ők, akik felhívtak engem, kicsodák, és inkább én hívnám fel a bankomat, hogy tisztázzam a dolgot, végül letették a telefont. A bankomat felhívtam, és kiderült, hogy az egész csak mese volt. Nem történt semmilyen illetéktelen bejelentkezés a számlámra. Ők nem kérdeznek meg olyan adatokat, amiket úgyis látnak a rendszerben. A bank annyit tanácsolt még, hogy a bankszámlához kapcsolódó e-mail címnek olyat adjak meg au internetes banki eléréshez, amit másra nem használok. Ne azt az e-mail címet, amit online vásárláskor megadok, mert az online fizetős oldalakat könnyebben feltörik az adathalászok, és, ha ott hozzájutnak egy összetartozó e-mail címhez és jelszóhoz, akkor azzal már tudnak nekem kárt okozni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.