Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614888893 / +3614888893

Ma engem is erről a számról hívtak azzal, hogy kaptam-e megerősítő sms-t, miszerint 180e ft átutalást kezdeményeztek a számlámról. Fura volt a srác stílusa, erős tájszólás, háttérzaj, mintha otp callcenterből hívna, pedig nem szokott ilyen háttérzaj lenni, ha bankból hívnak. Közöltem, hogy nincs is számlám az OTP-nél. Nem zavarta, folytatta tovább. Közöltem, hogy tájékoztatom, hogy egy alkalmazás segítségével az egész beszélgetésünk kamu és amennyiben szórakozik, átadom a rendőrségnek. Ez se zavarta, tovább faggatózott. Odáig mentük, hogy kértem, olvassa be a szóban forgó számlaszámot. Azt mondta, hogy nem tudja. :-) Na itt untam meg.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.