Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303148001 / +36303148001

Állítólag ingatlanos, eladó ingatlanok ügyében keresett meg telefonon. Meg is lepődtem, mert konkrétan a lakcímet is tudta illetve a ház számot. Panel lakást keresett ott az első emeleten, de nem tudta, hogy, hol van eladó lakás ott. Kérdeztem, hogy honnan tudja a telefon számomat, azt mondta, hogy telefon könyvből kereste ki. És hogy abban a házban több ingatlant adott már el. Én hülye még segítőkész is voltam , és mondtam hogy kit keressen meg ezzel , de azt az illetőt ismerte és mondta hogy ő sem tudja. Persze ezt az egészet nagyon furcsának találtam így utólag, akkor is csodálkoztam, hogy miért engem keres meg ezzel kapcsolatban főleg, hogy " ingatlanos" neki tudnia kell. Persze az emberben ott van a segítő készség és nem minden esetben merül akkor fel így hirtelen akkor hogy csaló.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.