Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619995099 / +3619995099

Először elmondta a nevemet, hogy engem keres hivatalos ügyben. Kérdeztem milyen cégtől, behadart valami "sjfkdfj" kft-t (nem értettem), rákérdeztem, milyen kft? Erre felháborodva visszakérdez, hogy minden kérdésére vissza fogok kérdezni? Mondtam, amíg nem értem mit beszél, addig számítson erre. Másodszorra sem értettem sem az ő, sem a kft. nevét, de azt igen, hogy felveszik a beszélgetésünket. Azt mondta az Intrum Justitia megbízásából telefonál, na itt elégeltem meg a dolgot és közöltem, - mielőtt bármi mást kérdezett vagy mondott volna - hogy tudomásom szerint nekem nincs az Önök cégével semmi fajta hivatalos ügyem, viszont hallásra.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.