Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614282600 / +3614282600

Csaló hívó, bár elég meggyőző. Bemutatkozott bár az gyanús volt hogy Magyar Központi Bankból hív (?) de mondott azonosító számot illetve hogy rögzítik a beszélgetést (bár az tárolásról nem esett szó illetve hogy beleegyezek-e). Azt mondta hogy gyanús tranzakciókat találtak a számlámról, ő nem tudja honnan de ők a fogadó bank. amikor megkérdeztm újra hogy honnan hív, akkor már valami MGB (?) bankot mondott. Kérdezte hogy nem vesztettem-e el a bankártyáimat, mire kérdeztem hogy melyiket, itt volt egy kis bizonytalansága. Majd kért hogy lépjek be a netbankbe vagy az interne bankba és nézzem meg hogy nem változott-e az egyenlegem. Erre mondtam neki hogy ezt nem fogom megtenni és magyarázza már el nekem hogy miért is kéri és honnan is hív, illetve hogy az ilyen csalások folynak a csapból is, erre rám tette a telefont. MNB javaslat alapján ilyen esetben tegye le a telefont és hívja a saját bankját. Senki ne adjon ki bejövő hívásra semmilyen adatot!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.