Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614888856 / +3614888856

A mai napon (2023.09.15.) engem is felhívtak erről a számról a z OTP nevében és azt mondták, hogy 200 ezer Ft-os utalást indított egy kecskeméti csaló az én számlámról. Tudok-e erről? Nincs is OTP-s számlám, erre azt mondták, hogy nem is OTP, hanem a csaló számlája OTP-s. Kérdéseket tett fel, amire nem nagyon akartam válaszolni, mert éreztem, hogy csalásról lehet szó. Erre arrogánsan megkérdezte a velem beszélő "úr", hogy hajlandó vagyok-e együttműködni? A válaszomat követően megszakadt a vonal.... Vigyázzon mindenki, mert ez biztosan csalás kísérlete volt! Gondolom egész nap ezen "dolgoznak" az urak, sok hívásból majd csak lesz egy-egy áldozat.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.