Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208848062 / +36208848062

Zene után K. Tibor jelentkezett Allianz nevében.Euros megtakarítás 20%-os állami támogatással SZJA-ból ügyből kifolyólag hívott. Melyik termék érdekelhet gyermekjövő, nyugdíj, vagy az 5 évtől induló megtakarítások - egy kollégája fog majd későbbi időpontban keresni, de még kérdezett személyes adatot. Kérdeztem, hogy miiért kell neki, ügyfél vagyok látnia kell. Mondta, hogy adategyeztetés miatt. Visszakérdeztem: mivel én nem tudhatom, hogy ő valóban az Allianztól keres-e tehát ő mondja meg mit lát. Válasza: "Akkor tudja mit, hagyjuk a f_szomba az egészet." és kinyomta. Nem tudom, hogy valóban Allianz alkalmazásban/alvállalkozásban dolgozik, vagy adathalászat lett volna a cél, de számomra a modor utóbbira utal. Ha mégis alkalmazásban van, akkor meg kellene válogatnia az Allianznak, hogy kiket alkalmaz.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.