Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06309303100 / +36309303100

Gagyi Telekom automata beszedfelismerő Vanda. Azt mondják mesterséges intelligencia. Messze vannak ők attól. Egy sima beszédfelismerő rendszer. Csak semmire sem jó. Mert sosem érti amit mondunk. Csak az ügyfeleket tartják fel vele. Amikor hívod az ügyfélszolgálatot. Ugyan ez a Vanda hívogat állandóan. Nagyon idegesítő és fárasztó egy dolog. Ráadásul nem értem miért hívnak többször is egy nap. Több telefonszámon is a család többi tagját. Amikor felvettem senki sem szólt bele. Sem automata sem valódi ügyintéző. Majd a hívást bontották. Nagyon idegesítő. Még este is szokott hívni. Hogy is engednek meg ilyet maguknak. Én tiltottam minden eszközön. Ezt ajánlom mindenkinek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.