Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614282600 / +3614282600

Engem is hívott ma, ráadásul a férjemet kereste az én számomon..2 mondat után mondtam neki, hogy tudom, hogy adathalász és gyorsan fejezze be, különben feljelentem, aztán elcsukló hangon hallkan mondja, hogy bocsánat és letette... Sajnos 4 napja egy hölgy hívott ugyanezzel a sztorival és tényleg hitelesen, Magyar Központi Bankra hivatkozott és gyanús tranzakciót észleltek egy x.Péter nevű embertől, akiről tudják, hogy adathalász és további kérdést tett fel, én visszakérdeztem, hogy pontosan melyik bankról is lenne szó, akkor letette. Ja és a legszörnyűbb, hogy a szám, amiről hívott a neten azt írják, hogy az MNB-hez tartozik. :-( 0680 203 776 A Bankom azt mondta, hogy sajnos megy most egy ilyen csaló és adathalász és el akarják érni, hogy letölts egy applikációt, amivel feltörik a banki oldaladat és elutalják róla az összes pénzedet. A bank soha nem kér ilyet, hogy tölts le applikációt, ne dőljetek be neki!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.