Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666388 / +3613666388

A telefon által hivatalosan OTP Bankként kijelzett telefonszámmal hívtak, belemondták, hogy a beszélgetést rögzítik kb ahogy hivatalos lenne, de mégis gyanús volt. Azt mondták, hogy a bankomtól egy OTPs ügyfél számlájára egy nagyobb összeg érkezett, és hogy az illető csaló. Kérdezték, hogy én indítottam-e az utalást. Közöltem, hogy nem, de hallotta a hangomon a szkeptikusságot így azt mondta, hogy kapcsolatba lépnek a bankommal az utalás végett. A kérdéseikkel tudják ellenőrizni, hogy ahhoz a bankhoz tartozik-e az illető, amit bemondanak. Egy lépéssel beljebb vannak. Azért jó lenne, ha az OTP, vagy valamilyen hatóság intézkedne az ügyben!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.