Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704795480 / +36704795480

Csalás! OTP nevében hív egy kedves hölgy (tudja a neved, előre mondja), és tudják a lakossági számlád van, de közben látják, hogy vállalkozó is vagy, ehhez tudnak egy vállalkozói bankszámlacsomagot ajánlani ami messze a legjobb benefitekkel rendelkezik. Mikor rákérdeztem, honnan van ideje az OTP-nek ahhoz, hogy kutatást végezzen ilyen kapcsolásban, akkor azt mondta, hogy ezek elérhetőek publikusan. Az OTP hivatalos ügyfélszolgálat felkeresése után, kiderült, hogy Ők soha nem kapcsolnak ilyen adatokat össze és nem is keresnek ügyfeleket a friss telefonszámukon ilyen ajánlatokkal. Vigyázzatok, egyre jobbak, soha ne adjatok ki bankkártya adatot semmilyen azonosítás címen, mert valószínű erre mennek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.