Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Sziasztok, engem szept.15.én hívtak, egy idősebb női hang, 06-1/288-3059, megrendeltem, azt mondta a nő,hogy 20.-án fogom megkapni,küld email-t.Na rögtön küldtek emai-t.Az viszont kamu, először magáz,aztán tegez, mint egy külföldi aki nem tud jól magyarul.Semmi konkrétum, az se,hogy melyik nyelvet választottam.A telefont nem veszik fel, egy férfihang mondja be, hogy sajnos minden vonal foglalt.Pedig a nő azt mondta,hogy bármi gondom van fel is tudom őket hívni.Nem gondolják,hogy átlátszó a dolog? Ennyire amatőr csalók.Azonnal visszaírtam,hogy nem tudom igénybevenni,ne küldjék mert nem tudom kifizetni.Arra se reagáltak semmit.Ma mégis jött egy sms a futárszolgálattól, hogy mai nap érkezik a csomag 22.000,-Ft. Felhívtam a futárt,hogy ne hozza, nem veszem át. Gondolják,hogy valaki véletlenül mégis átveszi, kifizeti? A nagyszámok törvénye alapján hátha egy-kettő bejön a kis üzletükbe.Ráadásul a nő azt mondta,hogy postás fog jönni, nem futárt mondott, még azt se tudta? Szóval próbálkoznak, nem adják fel.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.