Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614282600 / +3614282600

????‼️+3614282600 ‼️ Fél órával ezelőtt hívott egy szám, elmondása szerint ő az OTP-től hívott, érzékelte hogy Romániából belépés történt a netbankomba. Amatőr volt, elmaradtak olyan jelzések, amiket egy ügyfélszolgálatos nem hagyhat ki. Hangján hallatszottak, hogy nem egy gyakorlott "ügyintéző". Azonosítás nem volt. Belementem a játékba vele, aggodalmasan válaszoltam neki, kértem, hogy segítsen megmenteni a netbankom, ne vesszen el a pénzem. Ami rémisztő, hogy tudta az email címem és a jelszavam is a belépéshez. Nagyon segítőkész volt, hát hogyne ... már ki is küldtem Önnek, a belépéshez használatos kódot, ezt be kellene diktálni.... és tényleg jött a kód...mire én elküldtem melegebb éghajlatra, már ki is nyomta. Nagyon vigyázni kell, rengeteg a csaló!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.