Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0680203776 / +3680203776

Most hivott egy ferfi errol a szamrol a szokasos sztorival. A Magyar Kozponti Banktol telefonal azert, mert latja, hogy Szabo valaki le akar emelni a szamlamrol 100 es 120 ezer Ftot. Sajnos kb 1-2 eve mar bedoltem ennek a csalasnak, es akkor majdnem sikerult leemelniuk penzt a kartyamrol, de most mar egybol tudtam, hogy csalok. Mondtam neki, hogy ugy tudom, a kozponti banknal ok nem lathatnak ilyeneket, es legyen szives elmondani, hogy melyik banknal latjak ezeket a tranzakciokat. Azt mondta OTP. Mondom az rendben van, mert azon a kartyamon nincsen ennyi penz, akkor nincs semmi gond, igaz? Erre kozolte, hogy ha logikusan gondolkodok akkor en is tudhatnam, hogy akkor nincs semmi gond. Majd hivnak, ha van fejlemeny az ugyben. Es letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.