Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617667180 / +3617667180

A call centeres hölgy azt mondta, hogy 55 év alattiakat keresnek és azzal a kérdéssel jött, hogy tudtam-e a, hogy az emberek többsége többet fizet a lakásbiztosítására, mint fizethetne ha tudna jobb lehetőségeket (a válaszomat persze nem várta meg, darált tovább :)). Ingyenes visszahívást és konzultációt ajánlott, ahol szakértővel átnéznénk a biztosításom és ajánlanának más termékeket. Mondtam, hogy köszönöm, nem élnék a lehetőséggel. Megint elmondta, hogy ingyenes lehetőségről lenne szó. Mondtam, hogy sajnos nem alkalmas a következő időszak egy ilyen jellegű beszélgetésre. Kicsit csalódott volt, de udvariasan elköszöntünk egymástól és letettük.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.