Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303332333 / +36303332333

Ma hívtak erről a számról Pénz nyereményről tájékoztattak és azt kérték, hogy a számítógépemen keresztül lépjek be a bankomba és nyújtsak be valami fizetési kérelmet. Beléptem, de ilyen menü pontot nem találtam. Közben kérték, hogy az anydesk programot töltsem le és telepítsem. Sajnos megtettem és ezzel ( útólag rájöttem ) teljes hozzáférést adtam a gépemhez. Szerencsére a banki hozzáféréseket nem tárolok a gépemen. Mivel nem járt sikerrel a fizetési kérelemmel azt mondta, majd még később keresni fognak. Nagy Zoltán néven mutatkozott be. Szerintem valami csalók voltak. Az anydesk programot eltávolítottam a gépemről. Remélem semmi nem került ki ami kárt okozhatna.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.